DYNACOAT​ FARGE

Farge

Forpliktet til å få fargene riktig


Fargenøyaktighet er essensielt viktig for å få fornøyde kunder og unngå merarbeid. Med Dynacoat drar du nytte av AkzoNobel sitt globale lederskap innen farger, avanserte teknologi og verktøy. Presis fargematching oppnås raskt og effektivt. AkzoNobel sine dynamiske fargeverktøy hjelper deg med å maksimere inntjeningen din ved å kutte ned på totale syklustider og arbeidskostnader, både når det gjelder fargemålinger og bruk av søkeprogram.Colorvation – for den digitale tidsalder

AkzoNobels unike Colorvation-initiativ gir lakkeringsverksteder muligheten til å dra maksimal fordel av våre allsidige digitale teknologier. For de som ønsker å gå over til et digitalt system, gir det en enkel, trinnvis overgang. Colorvation bygger på AkzoNobel sine avanserte farge- og verktøyfunksjoner. 

Til fargemåling – Automatchic™

Profesjonell digital fargematching starter med dette kompakte, håndholdte instrumentet,   som måler fargen rett på kjøretøyet – raskt og presist.

Til fargesøk – MIXIT™

Dette kraftige, skybaserte systemet er det enkleste og raskeste søkverktøyet for fargesøk  – det finner raskt den rette fargeformelen i AkzoNobels enorme database med mer enn to millioner farger og varianter – og flere legges til hver eneste dag.

Farger laster....