INFORMAS-JONSKAPSLER

Informasjonskapsler

Dette er siden om informasjonskapsler for dette nettstedet ("www.dynacoat.com"). For å finne ut mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger når du besøker nettsidene våre eller kommuniserer med AkzoNobel, se vår personvernerklæring.

Hva er informasjonskapsler?


For å tilby deg bedre tjenester når du besøker nettstedet bruker de fleste nettsteder informasjonskapsler, dette er praktisk teknologi som samler inn og bruker informasjon, og slik gjør nettsider enklere å bruke. Informasjonskapsler er tekstfiler som lagres på harddisken din når du besøker nettstedet. Under besøket ditt sender informasjonskapselen data til AkzoNobel.

Hva gjør de?


Vi bruker informasjonskapsler til å, for eksempel, fortelle oss hvorvidt du har besøkt nettstedet vårt før eller om du er en ny besøkende. De lar oss også forbedre nettopplevelsen din mens du besøker nettstedet vårt.

Samtykke til å bruke informasjonskapsler på nettstedet vårt


Når du besøker nettstedet vårt, vises det et popup-vindu om lagring av informasjonskapsler på harddisken din.

Meldingen som vises gir en kort forklaring av våre retningslinjer for informasjonskapsler. Ved å klikke på "Jeg samtykker", aksepterer du informasjonskapslene som spesifiseres i retningslinjer for informasjonskapsler. Du kan også klikke på Rediger preferanser-knappen for å angi dine preferanser med hensyn til informasjonskapsler.

Hvis du ikke ønsker at det skal lagres informasjonkapsler, ber vi deg om å forlate nettstedet.

Typene informasjonskapsler og hva de brukes til


AkzoNobel bruker ulike typer informasjonskapsler. Vi synes det er svært viktig at du vet hvilke data AkzoNobel samler inn med sine informasjonskapsler, og at du vet hvilke informasjonskapsler teknologien vårt bruker og hva formålet med dem er. Nedenfor finner du en oversikt over de brukte typene informasjonskapsler.

Informasjonskapsler for funksjoner


Disse informasjonskapslene er helt nødvendig for å kunne tilby grunnleggende funksjoner på nettstedet, for å levere tjenestene du ber om på nettstedet og for å huske dine valg for informasjonskapsler.

Informasjonskapsler for analyse


Analysekapslene som AkzoNobel bruker er Google Analytics-informasjonskapsler. Google Analytics er en webanalysetjeneste som tilbys av Google Inc. (Google). Google plasserer informasjonskapslene og bruker aggregert statistisk informasjon fra disse informasjonskapslene til å gi AkzoNobel en forståelse av hvordan nettstedets besøkende bruker nettstedet. Data som samles inn av Google Analytics brukes til å analysere hvordan våre besøkende opplever nettstedet og hvordan vi kan forbedre nettstedet vårt. Vi har inngått en databehandlingsavtale for å sikre at Google kun kan dele denne informasjonen med tredjeparter dersom Google har en lovbestemt obligasjon til å gjøre dette eller så langt disse tredjepartene behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke knytte din IP-adresse sammen med andre data som Google har. Du finner mer informasjon om Google Analytics her.

Informasjonskapsler for sporing


Informasjonskapslene tilpasser nettstedet og vår kommunikasjon etter dine preferanser. Når du surfer på AkzoNobel-nettsidene, samtykker du til at AkzoNobel plasserer informasjonskapsler i nettleseren din som ikke er helt nødvendige for nettstedets funksjoner. Disse informasjonskapslene brukes til å huske stedspreferansene din eller til å holde deg innlogget på sikre deler av nettstedet etter at du lukker nettleseren din. Disse informasjonskapslene sporer også hva du klikker på og hvilke preferanser du måtte ha. Dette lar AkzoNobel imøtekomme deg på en mer relevant måte.

Ved å klikke på Rediger preferanserv"-knappen kan du angi dine preferanser for informasjonskapsler. 

Alternative måter du kan styre, deaktivere og slette informasjonskapsler på


Du kan endre innstillingene for å blokkere informasjonskapsler eller for å bli varslet når informasjonskapsler sendes til enheten din.

Klikk på en av koblingene nedenfor for å gå rett til bruksanvisningen for nettleseren din. Husk at du vil måtte angi preferansene dine på nytt eller logge på noen nettsteder igjen etter at du sletter informasjonskapsler.

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Apple Safari


Hvis du ikke ønsker å motta noen informasjonskapsler (inkludert de som er nødvendige for levering av nettstedet), kan du stille nettleseren din til å deaktivere informasjonskapsler helt. Hvis du deaktiverer informasjonskapslene som vi bruker, kan dette påvirke din brukeropplevelsen når du bruker nettstedet. Du vil muligens ikke kunne besøke visse områder av et AkzoNobel-nettsted eller du vil ikke motta persontilpasset informasjon når du besøker et AkzoNobel-nettsted. Lagring av tilpassede innstillinger, som brukerinformasjon, kan også avsluttes.

Hvis du bruker ulike enheter til å se og få tilgang til nettstedet (f.eks. PC, smarttelefon, nettbrett osv.), vil du måtte stille inn hver enkelt nettleser på hver enhet i henhold til dine preferanser for informasjonskapsler.