Hero Image

OM OSS

Om oss

Dynacoat. Trusted value.


Vi er lidenskapelig opptatt av å produsere maling og lakk av høy kvalitet. Dette, sammen med vår profesjonelle tilnærming til billakkering, er sentralt for utviklingen av dette veletablerte og høyt respekterte varemerket, med en stor og lojal tilhengerskare. Dynacoat-kunder elsker enkeltheten, påliteligheten og den konsekvente kvaliteten i produktsortimentet vårt – og verdien vi bringer til virksomheten deres.


En nyskapende organisasjon


Vi er en del av AkzoNobel-familien. Våre avanserte produkter og fargesystemer er enkle å bruke, og gir fordeler med sine globale tekniske , digitale fargesystemer og produktlederskap. Vi kombinerer dem til et komplett og kostnadseffektivt billakkeringssystem, som støttes av effektive metoder for nettbasert produktstøtte og teknisk støtte, opplæring og informasjon.

Inspirerende og selvstendiggjørende


Med Dynacoat føler du både selvtillit og selvstendighet. Vi utruster deg med et komplett system med reparasjonslakk for biler som lar deg arbeide enklere, mer effektivt og lønnsomt. Hva betyr så dette? Flere fornøyde kunder og bedre forretningsvilkår. Disse målene reflekteres i kjerneverdiene til varemerket vårt. 

Våre verdier

Vi er en lagspiller – vi vil gjerne samarbeide med deg, som en ressurssterk partner.

Vi forplikter oss – vi gjør det som trengs for å øke suksessen din.

Vi stimulerer – vi hever ytelsen din med effektive og robuste produkter, fargemuligheter og tilnærmingsmetoder.

Vi er sterke – vi bruker AkzoNobel sine globale evner, tilstedeværelse og ressurser til å forbedre og utvide virksomheten din.

Varemerket vårt står først og fremst for verdi du kan stole på.

Henter dataene, vennligst vent...